Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Popescu Ana Ovidia If
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur cazare munte
60 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Masa se serveste la cerere stabilind un meniu oferit de gazda (traditional) in colaborare cu solicitarile clientului cat mai diversificat.

Oferta mea pentru trei mese pe zi, consta in:

-mic dejun :3 feluri de branzeturi (telemea, topita, de burduf), 3 feluri de gemuri (cirese amare, affine de munte, macese)unt, platou taranesc cu produse traditionale, alternative la dorinta clientului oua, mezeluri, cremvusti) ceai, lapte, cafea
-pranz: diverse ciorbe (pui, vita, porc) si supe (cu taietei sau galuste), fripturi cu garniture si muraturi, iar ca desert diverse prajituri iar din partea casei horinca (tuica) de maramures sau un lichior de affine sau zmeura de munte
  -cina: fripturi cu garnitura si muraturi, iar ca desert diverse prajituri si fursecuri iar din partea casei horinca(tuica)de maramures sau un lichior de afine de munte.

Toate acestea vor fi diversificate de la o masa la alta si de la o zi la alta folosind o gama diversificata de produse (porc, vital, pasare)din productie proprie sau de la fermele din apropiere(exceptie mezelurile) fiind o imbinare intre traditional si modern, toate produse de casa, exemple: medallion vanatoresc cu sos de coacaze de padure (merisoare) , cartofi scobiti umpluti ci ciuperci de padure si branza de burduf), mamaliguta cu carnat si cu coaste, sarmale , cozonaci si paine de casa.

Orasul Cavnic fiind pozitionat in centrul judetului Maramures faciliteaza vizitarea tuturor obiectivelor turistice (biserici, manastiri, cimitirul vesel, muzee), iar asezarea geografica la poalele Muntilor Gutai ofera posibilitatea realizarii de drumetii cat si practicarea sporturilor de iarna.

Masa se serveste intr-o sufragerie cu ambianta rustica creata atit de mobila de stejar cu vitrali de cristal veche de peste 100 ani , dar si de semineul de piatra ce confera nu numai caldura.

Mai exista doua livinguri(unul la parter si unul la etaj), doua terase (una amenajata cu mese pentru servirea mesei in aer liber), cuptor cu gratar dar si o balta artizanala cu cascada , hamac, leagan mare de lemn.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura